Recruitment

Specialist in recruitment

Recruitment blijft mensenwerk ondanks de vele hulpmiddelen die er op de markt zijn. Wij zijn gesprekspartner voor u en voor onze kandidaten. Duurzame relaties zijn voor ons van groot belang. Dit voor de werknemer als voor de werkgever. Wij zullen er naar streven om langdurige relaties aan te gaan en hierdoor continuïteit te waarborgen.

Kennis en passie voor deze sector zijn dan ook een must om succesvol te zijn als Werving en Selectiebureau. Door onze specialisatie en ons sterke netwerk hebben wij u veel te bieden. Wij doen meer dan alleen maar kandidaten leveren, onze meerwaarde zit in onze kennis die wij met u willen delen.

Werving & selectie

Werving en selectie via Klaverwerk betekent dat wij gehele werving en selectieprocedure voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan het opstellen van een functieprofiel, het uitzetten van de vacature, de pre-selectie en het inplannen en houden van sollicitatiegesprekken.

Wanneer de geschikte kandidaat is gevonden, kijken wij samen met u welke contractvorm het beste past bij de kandidaat en uw organisatie. U kunt kiezen voor een tijdelijk/vast contract bij uw eigen organisatie of via het fasensysteem van Klaverwerk.

Werving & Selectie biedt meer zekerheid voor de betreffende medewerker.
Voordelen: motivatie en inzet. Bij een schaarste aan goed gekwalificeerd personeel kan een zoektocht via externe Werving & Selectie efficiënter en effectiever verlopen.

Wij denken graag met u mee bij het vinden en aannemen van een nieuwe medewerker!